Present – lott

Är det någon som fyller år och du har ingen aning om vad du ska ge honom/henne? Det finns en present som aldrig kan slå fel och som är både spännande och kan förändra personens liv. En lott! Tänk om personen du ger lotten till faktiskt vinner en stor summa pengar. Det lär bli en oförglömlig dag. Att ge en lott kan också kännas lite tråkigt så man kan ge två i ett kuvert till en blombukett.
Det finns nog ingen som tackar nej till att få lotter i present. Förutom att vara spännande så är det även socialt då alla kommer samlas kring den som fått lotterna för att se om det kan vara en vinst på dessa.

Lotter är även perfekt att ge till någon man inte känner så värst bra men ändå vill visa sin uppskattning till. Det kan vara till sin chef, en svärmor/far eller en lärare. Det är med andra ord den perfekta presenten. Inte bara för födelsedag – den kan passa till andra högtider också. Studenten, konfirmation, jul, påsk och midsommar – om man vill ha någon midsommar present att byta med varandra. Är du osäker vid något av dessa tillfällen är en lott den säkraste vägen att ta. Du kommer garanterat sprida glädje.

No comments yet.

Lämna ett svar