Olika lottospel på marknaden

Tidigare har Svenska Spel totalt dominerat den svenska lottomarknaden med sina välkända varumärken Lotto, Keno, Joker med flera. Men i och med att allt fler internationella bolag närmat sig de svenska spelarna finns det idag fler lottospel än någonsin att välja på.

Många av dessa spel är så kallade internationella spel, där spelare ifrån flera olika länder är med och tävlar om samma pengar. Ett gott exempel på detta är Eurojackpot som för ett par år sedan togs in i just Svenska Spels sortiment. Man kan även spela på detta hos andra lottobolag och man gör då upp om den stora jackpotten mot andra spelare runtom i Europa.

Ett bolag som verkligen gjort en stark frammarsch inom branschen är Multilotto, som låter svenska spelare delta i bland annat amerikanska lotterier, där vinsterna ligger på över en miljard svenska kronor. Att vinna just en sådan stor summa är visserligen inte det enklaste, men om det skulle ske är det garanterat en vinst som förändrar livet. Inte bara för dig utan även för andra närstående.

Att fundera på vad man skulle göra med en storvinst som denna är något som många ofta diskuterar. En del skulle välja att göra såväl sig själva som sina närstående skuldfria, medans andra hellre donerar en större summa till en organisation som arbetar för ett problem som man själv brinner för.

No comments yet.

Lämna ett svar