Julen är här!

Nu är det inte lång tid kvar till jul och butikerna fylls nu med presenter och julmusik. Många nappar ofta på butikens olika julerbjudanden för att kunna fynda julklappar.
Ofta frontar varje butik vissa utvalda produkter som de hoppas kunna sälja mycket av då de kanske kan passa att ge bort i present.
Årets julklapp blev ju som många redan vet den färdiga matkassen. Denna present är ju inte någonting man hittar i var och varannan butik, så då får butikerna komma med sina egna julklappstips till sina kunder.
Många väljer även att skriva sin egen önskelista lagom till jul för att underlätta presentinköpen för nära och kära. Många tycker nog att det är någonting som endast barn gör, men att skriva en önskelista när man är vuxen är lika bra det.
Om man inte vill skriva en lista och ge bort kan man ju alltid skriva en personlig önskelista där man skriver upp saker som man vill ha eller vill göra. Då kan man göra upp olika mål för att kunna få dessa önskningar uppfyllda. Till exempel om du önskar dig en dyr väska kan du lägga upp en budget för att nå ditt mål, eller om du känner att du gjort det riktigt bra ifrån dig på jobbet en dag kan du unna dig ett nytt nagellack eller liknande.

No comments yet.

Lämna ett svar