Ingen lotto idag? Spela Keno!

Det populära och välspelade lotto kan man ju tyvärr bara spela på onsdagar och lördagar. Dock finns det andra spel som kan spelas varje dag!

Ett av dessa är keno som påminner som lotto på många sätt. Här gäller det att pricka in så många rätt siffror som möjligt av de som dras under dagens dragning. Dock kan du i keno välja att bara satsa pengar på att du har ett visst antal rätt istället för att satsa på att få så många rätt som möjligt. Du kan välja att spela mellan 1 till 11 nummer där antalet representerar en Keno-nivå med en egen vinstplan. Ju fler nummer du spelar desto högre är vinsterna medan färre nummer ger dig högre vinstchans. Alltså kan du välja mellan att vinna mycket eller vinna ofta. Vid varje dragning dras 20 av 70 nummer som man har chans att vinna pengar på. Alltså kan man få alla rätt med olika sifferkombinationer då det krävs 11 rätt för att vinna högsta vinst.

Vid varje dragning väljs även ett av de dragna numren ut till att bli Kung Keno. Har man med denna siffra i sin lottorad ökar man sin vinst. Resultatet för dagens kenodragning visas varje dag i TV3 klockan 18:55. Vill du dock inte vänta till tv-dragningen kan du alltid spela Keno xpress via internet, där du kan spela Keno dygnet runt.

Så om du inte kan få nog av spelandet när dagen inte består av någon lottodragning, så prova att spela keno istället!

No comments yet.

Lämna ett svar