Fotboll, fotboll, fotboll

Fotboll är en sport som intresserar många. Under 2010 hölls senaste världsmästerskapet i sporten och värdlandet var då Sydafrika. Sverige kvalade sig aldrig vidare till mästerskapet men många svenskar var ändå intresserade av hur det gick för övriga deltagare. Sajten vm-2010.se följde mästerskapet från början till slut och man kan här ännu idag läsa om allt som hände under vm 2010.

Just nu pågår istället kvalet till Europamästerskapet i världens största sport som går av stapeln nästa sommar. Sverige har just nu chans att kvala sig direkt vidare till slutspel men har ännu två viktiga och avgörande matcher kvar att spela innan vi vet hur det går. Precis som vid VM kan du följa mästerskapet online och läsa om det senaste som händer kring mästerskapet som denna gång hålls i Polen och Ukraina. Fotbollsem 2012 är ett mästerskap ni inte får missa!

Fast att EM inte ens gått av stapeln ännu så har man redan börjat förbereda inför nästa Vm som hålls 2014 i Brasilien. Uppdateringen inför detta fotbolls-vm kan du följa på vm-fotboll.se.

No comments yet.

Lämna ett svar