Fira jul med en lott

lottokvitton powerball

Julen är snart här! Det är dags för granar, snö, tomtar och julsånger. Om bara några dagar är det dags att byta julklappar med varandra. Många köpte redan i november – men nu är det dags för slutspurten. Aladdin askarna ska handlas, julgodiset göras och granen pyntas. Den slutgiltiga poleringen ska utfärdas.

Något som många kan få utav släktingar eller vänner är en trisslott. Flera stycken påpekar att det är osmart att ge bort trisslotter eftersom det förutom att vara opersonligt kan finnas en vinst på. Vinner personen du givit trisslotten till flera miljoner så kan det kännas lite jobbigt.

skraplotter

Däremot lär det bli en oförglömlig present – för vem ger sina nära och kära flera miljoner varje jul? Kanske personen du ger lotten till bjuder med dig till en resa eller ger dig en ny fin bil.

De som påstår att en trisslott är en dålig julklapp har helt fel. Det är en trevlig sak att sitta och skrapa trisslotter tillsammans på julafton. Alla samlas runt dig för att dela spänningen medan du skrapar lotten ruta för ruta. Trisslotten kan även ges tillsammans med andra julklappar så som en cdskiva, pengar eller en bok.

blogglista.se

Harald Bengtsson

Learn More →