Andra spel som liknar Lotto

Lotto är det absolut vanligaste lotterispelet att spela på här i Sverige. men det finns en mängd andar liknande spel som säkert kan intressera dig som lotto-spelare.

Keno är spelet som på många sätt liknar Lotto, men ändå skiljer sig på vissa punkter. Precis som Lotto finns även Keno hos Svenska Spel och har dragning alla dagar i veckan. Vid varje dragning dras 20 siffror mellan 1 och 70. Trots att man drar hela 20 siffror så behöver inte du välja ut 20 siffror som du tror på. Du kan nämligen välja hur många siffror du vill spela med! Nivåerna som finns är från 1 siffra till 11 siffror. Det finns fördelar med att både välja små och stora rader att spela med. Att vinna med en rad på endast 3 siffror är enkelt, men om du spelar en rad med 11 siffror kan du vinna betydligt mer. Det finns en tydlig spelplan för hur mycket du vinner om du får ett visst antal rätt och som mest kan du vinna 10 miljoner kronor. Lyckas du dessutom pricka in rätt ”Kung Keno” så växer din vinstsumma ytterligare.

Förutom svenska spelbolag kan du även vara med och spela på mer internationella spel. Eurojackpot lanserades i Sverige under förra året och är ett gemensamt lotteri mellan ett flertal europeiska länder. Här ska du välja ut en spelrad med fem nummer mellan 1 och 50, samt två stjärnnummer mellan 1 och 10. Spelet har en ständigt växande jackpot som den med alla rätt plockar hem och den är alltid garanterad att vara på minst 10 miljoner Euro. Ännu har ingen svensk vunnit den stora vinsten, men förhoppningsvis sker detta inom kort.

No comments yet.

Lämna ett svar